Propozimet tona per sot

DINJITET, EKSPERIENCE, CILESI, SHIJE!

Ejani te shijoni!

Larmishmeri gatimesh te fresketa e shijesh te perzgjedhura me kujdes nga mjeshteri yne i kuzhines, vijne cdo dite si propozime ditore.
Atmosfere e qete dhe relaksuese, sjell per ju ngrohtesine e nje shtepie! Tashme Floga ka marrë të tjera përmasa me fuqizimin e efektit qe do kete ushqimi i shërbyer mbi shëndetin dhe mirëqenien e klientëve! Krenohemi me kujdesin e treguar ndaj detajeve dhe dedikimin tonë për përsosmërine e gatimit!
Posedojme nje experience te gjate ne industrine e kulinarise, e cila na ndihmon t’ju udheheqim drejt nje stili jetese te shendetshem!


0689014443 & 044519444

Paketa BAZE
Vetem 540 LEK

  1. Penne arabiata
  2. Sallatë chef
  3. Kulac shtepie

Paketa PREMIUM
Vetem 540 LEK

  1. Mish vici furre
  2. Pilaf
  3. Sallate greke
  4. Kulac shtepie

Paketa DIETIKE
Vetem 540 LEK

  1. Supe me thjerza
  2. Sallate mikse
  3. Frut